Onrecruit Genomineerd Voor De Recruitment Tech Awards 2018

Zijn genomineerd met de innovatie van dit jaar omdat de vorig jaar natuurlijk ook al hebben gewonnen met de andere innov

Zijn genomineerd met de innovatie van dit jaar omdat de vorig jaar natuurlijk ook al hebben gewonnen met de andere innovatie de innovatie van dit jaar is dat we in staat zijn om van de kwalitatieve kandidaten die al in je database zitten dus dat is noemen vaak een aps binnen recruitment kunnen we meten of ze waarschijnlijk in de markt.

Zijn dus of ze openstaan voor een nieuwe rol en dat doen we op basis van hun digitale gedrag en nou bijzonder is dus dat is een enorme aard nieuwe productieve the heck is voor voor recruiters normaal begint recruiter bij elke nieuwe vacature hemel opnieuw.

Nieuwe kandidaten source een nieuwe kandidaten aan trekken geld of tijd daaraan uitgeven en deze tool helpt je eigenlijk om te begrijpen welke van de karpaten die al je data wij zitten zijn waarschijnlijk in.

De markt tussen betekent dat je gewoon veel minder tijd kwijt bent om een kwalitatieve kan het opge vacature te plaatsen het heeft truc.

Voor die recruiter een heel veel voordeel werk wordt gewoon leuker en daarnaast voor de business waardoor ik goed verwerkt of het nou een werkgever of een agency is vacature sneller invullen is direct hulp gecorreleerd aan groei van business zo super nu we eenmaal die fantastische dataset hebben waarmee we vorig jaar door wordt honger hebben nu daadwerkelijk laten zien dat je ook iets met die data kan doen en ik denk dat dat.

Een heel goede motivatie is voor heel veel bedrijven om en dat deed actief en dat iedereen wel worden dat dat daad werk is kan opleveren en dit zal ons motiveren om ook volgend jaar weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Malik Hooker Womens Jersey Dominique Easley Womens Jersey